"The only way ‘cheese' is dessert is when it's followed by the word ‘cake'" - Michele Gorman
BENODIGDHEDEN
Voor de bodem
- 200 gram bastognekoekjes
- 100 gram boter
Voor de vulling
- 600 gram mon chou (verse roomkaas)
- 125 gram creme fraîche
- 2 eetlepels patentbloem
- 175 gram kristalsuiker
- 3 eieren
- 1 vanillestokje
Botvier al je agressie op het vermalen van de koekjes voor de bodem. Zet ondertussen een pan op en smelt hierin de boter.
In een mengkom meng je de mon chou, creme fraîche, eieren, bloem en de suiker met elkaar. Dit vormt de basis van de cheesecake.
Alles smaakt gewoon beter met echte vanille.
Geen vanillesuiker, essence of andere smaakmakers, gewoon echte vanillestokjes gebruiken.
In dit geval is een stokje voldoende.
1 opmerking:
Sorry hoor maar een Bologna kaasplankje gaat er ook best in zonder cake!
Maar deze taart is ook heerlijk! En mooi gemaakt, kan ik misschien ook zelfs!
Een reactie posten