vrijdag 30 mei 2014

Review: Food We Love Box

Al een tijdje hebben we ze op het oog, helemaal nu het hoofdkantoor zo goed als om de hoek van mijn huis gevestigd is: Food We Love. Bij Food We Love kan je terecht voor een maandelijkse dosis good food, bij jou thuis bezorgd. Je weet van tevoren alleen welk thema de box heeft, maar wat erin zit is een verrassing.


Deze maand was het thema Bake My Day, deze moesten we natuurlijk hebben (ook op advies van vriend Emiel, die al geruime tijd elke maand de box ontvangt)! De box van mei was samengesteld door patissier Hidde de Brabander, presentator van het gelijknamige Net5 programma Bake My Day (waar we overigens stiekem een beetje om moeten lachen maar dat terzijde), en tevens bekend van zijn eigen patisserielabel Dreams of Magnolia.


We lazen de bijgesloten brief (oké, Robin las de brief en ik maakte gretig de doos open alsof het kerst was), en lazen over de achtergronden van alle producten uit de box.



Wat zat er in de box?

- Rose & French Vanilla Tea van Dilmah
- 70% pure chocolade drops
- Een hele dikke vette vanillepeul van Vanilla Venture
- Dark Muskovado Sugar
- Gevriesdroogde frambozen met pistachenootjes van Dreams of Magnolia
- Een Haags biertje met een vleugje den en citrus: 058 van brouwerij Kompaan. 
- Bonbons van Dreams of Magnolia met witte chocolade en limoenblad 
(deze halen de foto niet gok ik)
- Tarwebloem van Speelmolenpark Schipluiden
- Een re-usable spuitzak


Naast alle lekkere ingredienten bevat de box ook receptkaarten gemaakt door Hidde de Brabander zelf, waarvan er aankomende week een op de blog zal verschijnen!

Geen opmerkingen: